Сексът в законите – 2

0
513


Сексът
трудно може да се вкара в закони, но в различни времена различни умни глави продължават да опитват да подложат тази интимна дейност на законова регулация. В Америка са останали доста забавни закони за секса, които ни накараха да се смеем и същевременно да повдигаме учудено вежди.

Реклама

ДвойкаАко си в Айова и решиш да се целуваш с момиче, задължително ти трябва часовник – не е позволено целувките да траят повече от пет минути. Предполагаме, че този закон лесно се заобикаля – започваш да я целуваш в 4 часа, навиваш си аларма за 4.05, алармата звъни, ти спираш да я целуваш, навиваш алармата за 4.10 и почваш пак. И продължаваш така, докато батерията на телефона или часовника откаже или докато най-после свършите със секса.

В Арканзас оралният секс се счита за содомия. Според нас едва ли има връзка между това да го правиш с овца и това да ти правят орална любов, ама… Всеки с разбиранията си.

В Южна Каролина оралният секс също е забранен, което ни накара да си мислим как проверяват дали хората спазват тази забрана. Може би в полицията имат специален Отдел за борба с оралния секс, чиито служители надничат из хорските спални, осветяват с фенерчетата си двойките и оглеждат чия уста къде се намира…

В Оклахома е незаконно да правиш секс, без да си женен. Добре, че не живеем там, че щяхме да го отнесем… Същото е и във Вирджиния – явно там бдят като орли над обществения и личния морал на социалните единици, т.е. граждани.

Пак във Вирджиния е забранено да се гъделичкат жени. Вярно е, че това няма пряка връзка със секса, ама си е обарване, откъдето и да го погледнеш, затова решихме да го включим. Лошото е, че няма закон против гъделичкането на мъже, което значи, че ако една жена ни хване във Вирджиния, може съвсем законно да ни умори от смях. А после разправят, че сме живеели в мъжки свят, да-да!

В Уисконсин е незаконно хората да се целуват във влак…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here