Офис в колата ти

0
648

Bentley Mulsanne Executive Interior Concept

Реклама

Ако не можеш да спреш да работиш, има решение за теб – автомобил, чиито задни седалки приличат на контролната зала, която следеше скока на Феликс Баумгартнер.

Това е Bentley Mulsanne Executive Interior Concept – идея за интериор на Bentley, която ти дава възможност да работиш, докато пътуваш. Даже, честно казано, изглежда по-удобно от средностатистически офис.

На задните седалки разполагаш с три телевизионни приемника и две поставки за iPad с безжични клавиатури. Най-големият екран е 15,6-инчов, HD, а по-малките са вградени в облегалките на предните седалки. На същото място са и масичките, които се спускат, за да разположиш на тях двата си iPad-a. Разбира се, всичко това върви с wi-fi.

Специално място е отделено на Mac Mini, който координира всички уреди. Той е с 20 GB памет за филми и музика, a аудио системата е с 20 колонки.

За да не се съмняваш, че създателят на интериора е фен на Apple, има и iPod, на който да слушаш музика и който изпълнява ролята на дистанционно за цялата система.

Има и ретро детайл – телефон, вграден в облегалката за ръката ти.

В концепцията са включени още система за сателитна навигация и малък хладилник. Също така, в случай че системата по някаква причина се изключи, има вграден химикал Tibaldi, който да замести техниката.

Засега няма информация колко ще струва Bentley Mulsanne с всички тези екстри. Без тях цената на модела е 202 000 паунда.

{morfeo 838}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here