Mercedes-Benz Sprinter, превърнат в офис

0
8921

Brabus Business Lounge

Реклама

Немската тунинг компания Brabus представи специална версия на Mercedes-Benz Sprinter, която може да се използва за един доста удобен и луксозен подвижен офис. Представянето беше в рамките на автоизложението в Москва.

В салона на Brabus Business Lounge има два реда кожени седалки, разположени едни срещу други, в които могат да се водят бизнес разговори. Всяка от четирите седалки може да се регулира, затопля, охлажда, както и да ти направи масаж. Функциите на седалките се контролират чрез специален тъчскрийн на всяка. Местата имат сгъваеми масички, а на централната конзола между всеки две седалки са разположени хладилник и кафе машина.

Всичко в подвижния офис е подчинено на идеята за постоянна комуникация. Таблетът на всеки пътник е свързан с медиа центъра на автомобила и с 42-инчовия Full HD LCD екран, разположен зад шофьорското място.

И понеже не може само да се работи, в автомобила-офис има и PlayStation 4, както и достъп до телевизионно съдържание и филми.

За още по-голям лукс в тавана има вградени 2700 цветни LED светлини, които могат да се пускат в 12 различни програми – звездно небе, бели облаци, фойерверки и т.н.

В автомобила има място за осем души – четирима на бизнес местата, още двама на обикновени седалки отзад и двама в шофьорската кабина, която е отделена от останалата част от салона.

Разбира се, всяка бройка от Brabus Business Lounge ще се прави според изискванията на конкретния клиент, който може да избира вида на кожата за седалките, дали иска четири или шест места в салона на автомобила и т.н.

Цената на всичко това все още не е обявена.

{morfeo 990}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here