Истински Батмобил

0
164

Kia Optima SX Batman

Реклама

За да е съвсем реалистично, Батмобилът върви с костюм на Батман в багажника.

Автомобилът е модифицирана версия на Kia Optima SX и е произведен в една бройка.

Това е само първият от цяла серия от осем автомобила, вдъхновени от супергерои, които Kia Motors America строи в партньорство с DC Entertainment и Rides magazine. Останалите се очакват през следващите няколко месеца. Те ще са посветени на Superman, Wonder Woman, Green Lantern, The Flash, Aquaman и Cyborg. За тези модификации ще бъдат използвани и други модели на Kia.

Батмобилът е черен с жълти акценти. Предната скара е оформена като крила на прилеп и има емблемата на Батман. Същата емблема я има на колелата, отстрани на вратите и на няколко места вътре в колата.

А най-якото е, че в предните фарове е гравиран сигналът на Батман.

Интериорът също е в черно, с жълти шевове за акцент. В централната конзола има няколко звезди за мятане, а в багажника – костюм на Батман. Нали знаеш, в случай, че решиш да се бориш срещу престъпността.

Идеята зад автомобилите на супергероите

Осемте автомобила промотират благотворителната кампания на DC Entertainment, наречена „We Can Be Heroes“, която има за цел да се бори срещу глада на Сомалийския полуостров. Всички коли в крайна сметка ще бъдат продадени на търг, за да се съберат пари за кампанията.

{morfeo 831}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here