Всекидневно Lamborghini

0
134

Lamborghini Estoque
Lamborghini Estoque

Реклама

Lamborghini е марка, която винаги се е свързвала с лукса. Поради което идеята за „всекидневно Lamborghini” е доста неочаквана.

Марката иска нещо, което да може да се ползва всеки ден – това обясни шефът на Lamborghini Стефан Винкелман.

Новината не е изненадваща на фона на тенденцията марки като Porsche, Aston Martin и Ferrari да произвеждат спортни модели, които обаче са практични и с четири врати.

Мненията за по-достъпно и практично Lamborghini са различни – докато някои приемат идеята с възторг, други смятат, че изключителността на марката не трябва да се размива с „модел за всеки ден”. Сред мненията в блоговете има и изказвания като: „По-евтините модели се наричат Audi, а техните по-евтини версии се наричат VW”.

За момента не се знае нито какъв точно ще е „всекидневният” модел на Lamborghini, нито кога ще се появи на пазара. Винкелман казва само, че може би това ще стане до четири години.

Иначе спекулации за дизайна вече има, като сред тях е и предположението, че мистериозната практична кола ще е версия на Estoque (на снимката горе) – концептуален модел на Lamborghini с четири врати, който беше показан за първи път на автоизложението в Париж през 2008 г.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here