Bugatti Veyron Fbg par Hermes

0
237

Bugatti Veyron е една от най-скъпите и най-бързи коли в света. Тя е и сред най-бързо ускоряващите и най-бързо намаляващи скоростта.Това обаче не ви е достатъчно? В такъв случай Bugatti предлагат още нещо: повече лукс и още по-висока цена.

Реклама

Bugatti Veyron Fbg par Hermes

Bugatti Veyron Fbg par Hermès е специално издание на Veyron, произведено съвместно с френската модна къща Hermès, която е прочута с кожените си продукти и високите си цени.

Не случайно от Bugatti казват, че това е автомобилът, който ще ви накара да се чувствате като малко дете. При това доста разглезено дете с много скъпи играчки. Защото Bugatti Veyron Fbg par Hermès прилича на фантазията на всяко малко момче. (Tова е преди да пораснем и да добавим към фантазията Джесика Алба на предната седалка. Или на задната. Но да не се отклоняваме.)

Към досегашните технически характеристики на Veyron (максимална скорост 400 км/ч и ускорение до 96 км/ч за 2,5 секунди) Hermès са добавили многобройни детайли, които засилват усещането за неповторим автомобил. Освен кожените тапицерии и различни детайли (от изключително скъпа телешка кожа), към колата са добавени куфар, който пасва точно в багажника, и портфейл, който пасва в централната конзола. И двете, разбира се, с марка Hermès. След 80 години сътрудничество между Bugatti и Hermès двете компании определено са се научили как се правят необикновени неща с усет към детайла.

Цената на Bugatti Veyron Fbg par Hermes е €1,55 милиона (малко над $1,9 милиона). Автомобилът беше представен за пръв път на автоизложението в Женева.

{morfeo 107}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here