Bentley Mulsanne отвътре

0
251

Bentley Mulsanne

Реклама

Интериорът на Bentley Mulsanne е впечатляващо луксозен по принцип, но двата нови варианта за вътрешен дизайн, които предлагат от компанията, са още по-интересни.

Първият вариант се казва Theater и включва вграден в покрива 15,6-инчов LED екран и два 8-инчови екрана, вградени в облегалките на предните седалки. В централната конзола пък има вграден компютър на Apple с USB портове. Всичката технология може да се управлява с помощта на iPod touch, на който е инсталирано специално приложение за Bentley.

{morfeo 708}

Вторият вариант се казва iPad и при него има две специални „масички” за пътниците на задните седалки, оборудвани с два iPad-а с безжични клавиатури. И двамата пътника могат независимо един от друг да работят на iPad-овете – да пращат имейли, да браузват мрежата, да осъществяват видео разговори, да играят игри, да слушат музика.

И в двата нови варианта за интериор на Bentley Mulsanne могат да се добавят допълнителни екстри като например писалка Tibaldi от колекция, специално поръчана от Bentley.

А пък ако не ти се работи, в автомобила има специално място за охлаждане на бутилки, където се събират две бутилки шампанско и три ръчно направени чаши за шампанско.

{morfeo 709}

Двата нови интериора дебютираха на автошоуто в Женева, което се състоя между 8 и 18 март 2012 г.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here