Bentley Grand Convertible

0
7343

Bentley Grand Convertible

Реклама

„В този автомобил искаме да съчетаем луксозното усещане на  Mulsanne с пълната наслада за сетивата, което ти дава шофирането без покрив, като същевременно продължаваме да обединяваме лукса и представянето на пътя по нови начини“ – с тези думи Волфганг Дюрхаймер, изпълнителен директор на Bentley, представи новата концепция на марката в Лос Анджелес. И добави: „Ще направим така, че тази кола – ако достигне до пътищата, – ще бъде едно ексклузивно, лимитирано колекционерско бижу.“

Grand Convertible се задвижва от мощния двоен турбодвигател на Bentley Mulsanne (530 к.с., V8, 6,75-литров). Въпреки че от компанията не споделят точните числа на представянето на Grand Convertible, се очаква то да е доста добро – този същият двигател изстрелва Mulsanne от 0 до 100 км/ч за малко повече от 5 секунди и му дава максимална скорост от 296 км/ч.

Интериорът на Grand Convertible също е доста впечатляващ. Четирите седалки са облицовани с естествена кожа, а сините акценти са в хармония с цвета на боята на автомобила.

Въпреки че за момента Grand Convertible е само концепция, автомобилът най-вероятно ще достигне до пазара.

{morfeo 992}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here