Компютър вместо парно

0
249

Огнище

Реклама

Откакто хората са измислили израза „топлото бащино огнище” е минало много време. Днес, когато вече няма огнища, а парното е под въпрос, можем спокойно да преминем на по-високотехнологичен израз: „топлият USB порт”. Когато става дума за каквито и да било дупки, и то топли, на някои може и да им идват други асоциации, още повече, че заглавието прилича на "Компютър вместо пОрно"; но всъщност става дума точно и само за USB порт.

Забрави за парното, порното, печката, въглищата, дървата и бягането в кръг – вече можеш да се стоплиш с помощта на компютър и няколко джаджи.

USB ръкавициСедиш пред компютъра. В стаята е хладно и ръцете ти са измръзнали. Какво правиш? Слагаш си ръкавици. USB ръкавици.

Когато ги включиш в USB порта, подплънките вътре се нагряват и поддържат ръцете ти топли. Можеш да махнеш горната част, за да работиш по-свободно с пръстите си. Без значение дали пишеш на клавиатурата, държиш мишката или играеш с джойстика, пръстите ти ще бъдат винаги топли. Цена – £7.95.

USB затопляща мишкаАко и това не стигне или стаята е особено студена, можеш да си вземеш и USB затопляща мишка. Тя има бутон за загряване и като го натиснеш, горната й част се затопля до 45 градуса. Материалите, от които е направена мишката, пречат на съставните й части да прегреят. Цената е £14.95 .

Добре, обаче на теб все още ти е студено…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here