Учените доказват фалшивия оргазъм

0
432

ОргазъмВсички сме чували, че жените лесно и дори често имитират оргазъм. Оказва се обаче, че има съвсем сигурен начин да разберем дали тя наистина е свършила или само се е преструвала.

Реклама

Единственият проблем е, че за това трябва да си имаме домашен скенер и някакси да я убедим да си пъхне главата в него, докато правим секс…

Резултатите от това важно за сексуалните отношения проучване са представени от учени от университета в Грьонинген, Холандия преди две години в Копенхаген. А ето ги и самите открития:

Фалшивият оргазъм

Цялостният извод на изследователите бил, че жените се справят доста добре с имитирането на оргазми.

И все пак има разлика между истинския и фалшивия. Учените сравнили резултатите от скенера при истински оргазъм и тези, получени, след като помолили жените да се преструват.

Когато жената се преструвала, че свършва, на скенера светвала онази част от мозъка й, която е под съзнателен контрол. За разлика от фалшификата, при истинския оргазъм нямало такава активност, защото той става подсъзнателно.

Най-забележителното при истинския оргазъм е, че огромна част от мозъка на жената се „изключвала” и най-вече тази част, която е отговорна за емоциите и конкретно за страха.

Това обяснява факта, че една жена, която се страхува от нещо или има някаква постоянна тревога, много трудно може да се отпусне, да прави секс и да свърши. Което е едно полезно знание за нас – ако тя е уплашена или притеснена от нещо, първо трябва да я накараме да се отпусне, като й покажем, че е защитена (от нас!) и чак тогава да мислим за секс с нея.

Мъжкият и женският оргазъм…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here