Ела с мен до Луната!

0
271

I would fly up to the moon and back if you’ll be…
If you’ll be my baby…

Реклама

Тази песен на Savage Garden вече не е само песен – след няколко години, ако имаш няколко излишни милиона, наистина ще можеш да кажеш на някоя жена: „Ще те заведа до Луната… И то в хотел!”

Космически хотел

През 2012 година се очаква да заработи първият космически хотел, наречен "Galactic Suite", който вместо отживелици като рум сървис ще предлага 80-минутни разходки около Земята и гледката на планетата от открития Космос. Архитектите на хотела казват, че той щял да бъде най-скъпият в Галактиката – тридневен предстой в него ще струва 4 милиона долара… (Вече знаем защо се казва „космически цени”.)

През тези три дни гостите на хотела ще виждат как слънцето изгрява по 15 пъти на ден. Ще се придвижват из стаите си със специални костюми и ще лазят по стените като Спайдърмен.  

Космически хотел

Хубавото е, че ако отседнеш в този хотел, няма да имаш много съседи – стаите са всичко на всичко три, всяка за двама души. Цялостният вид на хотела напомня на молекулен модел, защото е било необходимо всеки отсек на конструкцията – иначе казано, всяка стая – да се побере в отделна ракета, за да може да бъде изстреляна в Космоса.  

Най-големият проблем за създателите на екстравагантния хотел били баните…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here