Злосторник в офиса: флашка

0
256

Злосторник в офиса: флашка

Реклама

Или как да подлудиш колега, без дори да те заподозрат

Добре де, на колегата може да не му изглежда много забавно (поне в момента, след десет години може и да схване смешката). Но пък ти със сигурност ще се забавляваш.

Трябва ти само тази флашка-злосторник. Както показват копчетата й, тя прецаква работата на клавиатурата, мишката и Caps Lock, без жертвата ти да подозира. При това резултатите няма как да са непоправими, тъй като флашката не действа на клавиша Enter, както и не запазва и не затваря документи.

Ето как протича шегата:

1. Издебваш жертвата си. Изчакваш колегата, на чийто гръб си решил да се посмееш, да отида за кафе.

2. Промъкваш се до компютъра му и пъхаш флашката в някой USB порт, за предпочитане по-скрит.

3. Нагласяш забавянето във времето, за да имаш време да се изнесеш, преди забавлението да започне. Натискаш копчетата за клавиатурата, мишката и Caps Lock. Може и само едното, но предполагаме, че не е толкова забавно.

4. Изнасяш се и си намираш място, откъдето да следиш какво ще се случи.

5. Колегата се връща, сяда пред компютъра и се кани да премести един важен документ в една също толкова важна папка. Хваща документа с мишката и тя полудява. Курсорът започва да се движи накъдето си иска, клавиатурата не работи, колегата полудява, разлива си кафето и изобщо става една бъркотия.

6. Докато той търка петното от кафе на панталона си в тоалетната, ти се промъкваш и си прибираш флашката, за да няма никакви доказателства.

Една такава джаджа определено може да накара и най-отегчения служител или мениджър да очаква с нетърпение понеделника и да обича работната седмица. Иначе казано, злосторната флашка те мотивира да ходиш на работа може да помогне на кариерата ти!

Цената на флашката е $33.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here