Zakang Kiss MP3 Player

0
221

Zakang Kiss MP3 Player На българска почва Zakang изглежда не са много популярни, но ние попаднахме на техен продукт, който ни разби тотално.
Техният Kiss MP3 Player, както виждаш, е с форма на сърце. Изглежда, че това е перфектният подарък за всяка жена. Както ние много добре знаем, най-добрият приятел на жената са диамантите. Да, ама не! В случая можем да перифразираме: Kiss MP3 Player, е най-добрият й приятел. Повярвай, няма жена, която да не хареса този подарък!

Реклама

Най-вероятно се чудиш защо сме толкова ентусиазирани. Ами, формата и изработката са направо революционни за пазара. Нагледахме се на мр3-плейър-ножче, но сърце… Е, това, ще кажеш, се очакваше. Мдааааа, но очакваше ли да е с камъни Сваровски?!? Точно така, камъчетата, които виждаш на снимката, са 23 оригинални камъка Сваровски. В обработката на кристалите е залегнала технология, която придава XILION ефект на кристалите: иновационна техника за изрязване на Сваровски води до т.нар. Xilion Effect, в който прекръстосващи се повърхности, нарязани в различни размери, отразяват светлината перфектно, със страхотна дифракция, увеличаваща блесетенето на камъните и наситеността на светлината.Zakang Kiss MP3 Player Толкова за камъните.

Вградената памет на устройството варира между 128MB – 1GB, поддържа MPEG1, 2, 2.5 Layer 3, Захранва се от 3.7V литиево-полимерна батерия, тежи 20гр.(!), USB1.1(2.0 съвместимост), в комплекта са включени USB и верижка за носене.

Ентусиазира ли се? Чудесно, ама още го няма на пазара. Трябва изглежда да почакаме, а когато излезе, купи едно и го подари на приятелката си. Шегуваме се! Прати го на нас. Ние ще му се порадваме, ще си поиграем с него и ще ти го върнем. Пак се пошегувахме, няма да ти го върнем.


Zakang Kiss MP3 Player Zakang Kiss MP3 Player Zakang Kiss MP3 Player
Zakang Kiss MP3 Player Zakang Kiss MP3 Player Zakang Kiss MP3 Player

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here