Vulcain Golden Voice

0
142


Vulcain
са механични часовници, известни със своите механични аларми.
Новата им линия се нарича Golden Voice. Тези часовници са изработени от ценни метали.
Квадратният вариантИменно революционния начин, по който звъни алармата, е залегнал в основата на тази нова линия. Звукът, който часовникът издава, е достатъчно дискретен, за да не притесни хората около теб, и в същото време достатъчно силен, за да можеш да чуеш напомнянето за следващото важно събитие. Както твърдят производителите на часовника, след като го купиш, няма да имаш никакво извинение, ако пропуснеш важна среща.

Цената
на един такъв часовник най-вероятно надвишава тази на една средностатистическа лека кола.

Часовникът има
42 часов резерв, което означава, че трябва да се навива веднъж на 42 часа, а ако се изключи, има звуков сигнал, който ще те подсети да го навиеш. Часовникът притежава и възможността да вибрира, за да ти напомня още по-дискретно за важните събития.

Патентованата "Vulcain Exactomatic"
система подсигурява удобното му поставяне на китката.

Кръглият
Vuclain Golden Voice се отличава с класическа и лесно забележима Кръглият вариант на Vulcain Golden Voiceкрасота. Квадратният дава на младите хора възможност за бягство от класическите форми и изящна красота в крак с най-новите модни тенденции сред часовниците. Кръглият модел на нас ни допадна особено с това, че се придържа към чистите линии и елегантност. Възможните цветови решения са "въглищно сиво" или "сребърни оттенъци", цифрите на циферблата са арабски, като са обозначени само 9, 12 и 3. Подписът “Vulcain” е изписан с ръкописен шрифт и е отличителен белег на "Golden Voice" колекцията. Часовникът издържа до 50 метра под вода, а покритие от кристали на сапфир подсигурява максимална видимост при тези условия. Тялото на часовника е допълнено от стилна каишка от кожа на… алигатор.

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here