Urinelle

0
574


Откакто
някои мъже започнаха да се лакират и да си скубят веждите, свикнахме с какво ли не. Явно обаче и жените не искат да останат назад и отвръщат на удара: на пинсетата отговарят с мъжествено пишкане в права позиция.

Реклама

UrinelleUrinelle е именно с това предназначение. Това е накрайник, който позволява на жените да пикаят прави. Целта обаче не е да покажат, че и те могат, както си помислихме в началото. Идеята на производителя е тази джаджа да се използва на път, в не много хигиенични тоалетни, на които не може да се седне; също така се предлага при даване на урина за изследване.

Urinelle е направен от естествени материали и представлява нещо като фуния, само че без дъно. Притиска се към тялото и жената започва да си върши работата права, след което фунията се изхвърля. Да не се изненадаш, ако ти се наложи да пикаеш до някоя стена и до теб се нареди някоя готина мадама с фуния между краката и ти намигне закачливо!

Така е – вече всичко е унисекс. Хомо еректус явно е изминал пътя на еволюцията си, за да застане горд и прав… и да пикае! Включително и жените – те най-после доказаха, че са като човека. Един от стълбовете на мъжествеността падна. Изгуби се смисълът на вица: „Кое е онова нещо, което четирима мъже могат да направят едновременно в една кофа, а четири жени не могат?” Привилегията да пикаем където си поискаме, във всякакви условия, съдове и обстоятелства, ни беше иззета от една фунийка.

Добрата страна на нещата е, че вече няма да ти се налага да пускаш дъската на тоалетната. Купуваш на приятелката си една кутия от тези приспособления и край на мрънкането по въпроса! Само ти остава да се пребориш със странното чувство, че още някой пикае прав в твоята баня… Имаш време за тази борба, защото Urinelle все още не може да се намери в България.

Urinelle

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here