TV-B-Gone

0
150


Да започнем с проблемa:
някой от роднините вкъщи пак е заседнал пред телевизора и тормози останалите с любимия си tv-b-goneсериал, филм, предаване, каквото и да е. Време е някой да вземе нещата в свои ръце. Разбира се, директна конфронтация, гарнирана с битка за "великото дистанционно", не би била по вкуса на никого. Точно тук идва приложението на нашето малко устройство – TV-B-Gone. Всичко, което трябва да направиш, е да го насочиш към телевизора и да задържиш копчето натиснато. Изчакваш няколко секунди и имаш резултата налице – телевизор без образ и звук! Ти се наслаждаваш на тишината и спокойствието, а твоята нещастна жертва къса нерви, че изпуска края на сериала.

Реклама

Разбира се, нещото си има и отрицателни страни – например за някои телевизори може да ти се наложи да почакаш доста, докато се изключат (максимум 69 секунди трябва да натискаш копчето.) Производителите обаче твърдят, че 17 секунди били достатъчни да накарат 90% от телевизорите да замлъкнат.

Положителните страни са повече: можеш да правиш колкото си искаш номера и то безнаказано, защото макар и да се подразбира, чак сега ще споменем, че TV-B-Gone има достатъчно малки размери, всъщност можеш да си го ползваш и като ключодържател. Разбира се, широката употреба на устройството зависи единствено от твоята гениалност и изобретателност. Един съвет от нас – не го използвай по време на световното, ако не си овладял "съвършенството на изключване" до краен предел, тъй като има опасност да те хванат, а ако това се случи на дузпата, дадена в 90-тата минута на финала, боят ти е в кърпа вързан. Въпреки това, ако се чувстваш много самоуверен, можеш да влезеш в първото заведение, да си поръчаш пържени картофки със сирене и биричка и ако мача ти се види скучен, да го изключиш. Ако не разберат че си бил ти, зрелището е гарантирано. Цената на джаджата е : $24.99

Малко повече техническа характеристика:

На теория изключва всякакви телевизори
Удобно за носене
Време за задействане до 69 сек. В 90% от случаите 17 секунди
Обхват: от 7 до 17 м. в зависимост от телевизора.
За да работи в Европа е нужно да се купи европейската версия.
Размери: 1.92" x 2.27" x .675"
Тежест: 26 грама с батерии

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here