Телефон като за Джеймс Бонд

0
186

Motorola ATRIX

Реклама

Motorola ATRIX разпознава пръстовите отпечатъци на собственика си и затова е особено подходяща за онези от нас, които смятат да се пробват като тайни агенти.

Производителите твърдят, че това е първият смартфон, който разпознава пръстови отпечатъци. По този начин устройството може да бъде използвано само от своя истински собственик.

Още когато си купи телефона, собственикът докосва тъчскрийна няколко пъти, за да се идентифицира. Оттам нататък телефонът познава точно тези отпечатъци.

Друга екстра е възможността на телефона да се използва като лаптоп и дори като компютър с помощта на специални платформи. За да работи като истински компютър, смартфонът дава възможност за включване към него на монитор, мишка и клавиатура. Друга възможност е включване на джаджата към телевизор или колонки за пускане на филми и музика.

ATRIX е двупроцесорен и има две антени, за да може едновременно да качва и сваля съдържание от мрежата. Екранът е 4-инчов, с висока разделителна способност. Има и 5-мегапикселова камера, както и видео камера на предната страна за видео разговори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here