Таблетът на Apple

0
140

Apple tablet

Реклама

Напоследък тайнственото устройство на Apple създава все по-разнообразни слухове. Ще го има, няма да го има, ще излезе на пазара до края на годината, ще го представят през януари догодина. Дори се чуха слухове, според които устройството може и изобщо да не излезе на пазара, ако Стив Джобс каже, че не го харесва. Подробностите около характеристиките на мистериозния таблет също се увеличават, макар и да няма нищо официално. Информациите идват отвсякъде, като най-малко са от Apple.

Слуховете до момента:

– Прокрадва се евентуалното име – iPad.

– Операционна система ще е iPhone OS.

– Електронните книги и списания ще са приоритет, заедно с Интернет, игрите и различните приложения. Това ще изисква резолюция, около 5-6 пъти по-голяма от тази на iPhone.

– До момента Apple са създали поне три различни прототипа на таблета.

– Първата версия е била със 7-инчов екран, но са решили, че това е твърде малко и затова последната версия е 10,7 инча.

– Ще има две различни версии на таблета – една с 3G и една без.

– Последните слухове за датата на пускането на таблета казват: 19 януари 2010 г., като преди това се очаква напрежението да нараства, подобно на периода преди пускането на iPhone. 19 януари се пада малко след CES 2010 – най-голямото търговско изложение за технологии в света. Ако представят таблета си след изложението, Apple имат големи шансове да засенчат всичко останало, което ще бъде представено на този форум.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here