Sony Rolly music player

0
170

sony-rolly-glow.jpgSony "Rolly" music player  Когато става дума за нови технологии, обикновено ни впечатляват първо функциите. Какво може да прави тая нова джаджа? В случая обаче ни е еднакво интересно какво прави и как изглежда тя.

Реклама

А именно – прилича на яйце. И е music player на Sony. Някои казват, че формата му го прави лесен за хващане, други – че повечето хора не биха искали в джобовете им да се очертава яйце.

За тази джаджа се носят легенди доста време преди официалното й пускане, което ще е на 10 септември в Япония. Макар че от Sony много внимават да не изтече прекалено много информация, явно са се постарали да изтече достатъчно, за да ни заинтригуват.

Говори се, че в яйцевидния music player може би ще има възможност за управление чрез движения – например пляскаш с ръце и песента тръгва, без да се занимаваш с копчета. Към това вероятно има и сменящи се светлини. Изобщо, идеята е ти да се движиш и то да реагира. Също така се предполага, че ще има и вградени колонки.

Най-голямата мистерия е именно около това – дали джаджата сама свири или просто умно отговаря с движения и светлина на музика, която се чува от друг източник. Така или иначе скоро ще разберем и ще те уведомим! https://www.youtube.com/watch?v=Fu37TSfKx2A

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here