Слуховете за iPhone 4G

0
203

iPhone 3GS

Реклама

Те включват отделна батерия, видео чат, OLED, сензорен гръб. Също така се предполага, че следващият iPhone ще е двупроцесорен, с по-добри графики и подобрена камера.

Слуховете идват от южнокорейския вестник Korea Times, който цитира анонимен, но високопоставен служител на местния партньор на Apple в Южна Корея. Предполага се още, че новият iPhone ще бъде изпратен на корпоративните клиенти през април, за да го пробват. Официалното разпространение се очаква да започне през юни. Този слух изглежда вероятен, като се има предвид, че представянията и на 3G, и на 3GS бяха по това време на годината.

Слуховете, един по един

OLED екран изглежда доста вероятен. Такъв се очакваше да има още iPhone 3GS. А сега, след като Nexus One на Google има такъв, вероятността и Apple да ъпгрейднат е по-голяма.

Отделната батерия е доста сложна за предсказване. От една страна, една такава промяна би засегнала лъскавия и солиден дизайн на iPhone. От друга обаче преди време изтече информация за патенти на Apple, свързани с отделни батерии, които се зареждат от компютър. Ако това подобрение наистина е в плановете на Apple, проблемът с краткия живот на батерията ще бъде решен, защото винаги ще можеш да имаш резервна в себе си.

Видео чатът изглежда доста вероятен ъпгрейд за следващия iPhone, както и подобренията в камерата.

Сензорният гръб е слух, който идва от технологията на Magic Mouse. Предполага се, че е възможно следващият iPhone да може да се контролира и с докосване по задния панел.

Въпреки щедрите слухове, на Apple може би ще им са необходими още екстри, за да се преборят с растящия интерес към телефоните с Android. Особено като се има предвид, че Nexus One има част от предполагаемите екстри на новия iPhone (отделната батерия и OLED екран).

Но пък тъй като iPhone 3GS беше сравнително малко ъпгрейдната версия на iPhone, вероятно е съвсем справедливо да очакваме, че следващият ъпгрейд ще е доста по-голям.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here