Очила за ски с вграден дисплей

0
189

Очила за ски с вграден дисплей

Реклама

AirWave на Oakley са интересна придобивка за всеки скиор. Те имат вграден дисплей, който ти показва разнообразна информация, докато се спускаш по пистите. Карти на района, скоростта ти на движение, температурата, дори плейлисти – всичко това е пред очите ти, докато си с очилата.

Дисплеят се визуализира в долния десен ъгъл на зрителното поле и изглежда като 14-инчов екран, поставен на метър и половина пред теб. Така не ти се налага да фокусираш допълнително, за да възприемеш информацията от него.

Очилата имат и GPS, Bluetooth и малка колекция от различни сензори. Има и вградени карти на 600 ски курорта по света, както и тракер, който ти дава информация за местоположението на приятелите ти скиори. Също така, можеш да слушаш музика, да се обаждаш по телефона и да пращаш sms-и с помощта на специално дистанционно за китката. Можеш да контролираш целите очила с помощта на дистанционното, ако си свалиш специално приложение за iPhone, iPod Touch или Android.

Цената на очилата е $599.

Oakley имат и други интересни предложения – очилата им Zeal iON имат вградена HD камера, с която можеш да правиш снимки и видео, докато се спускаш по пистите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here