Подарък за Свети Валентин?

0
272


За да подариш
подобно нещо на гаджето си, трябва да си доста разкрепостен. Но поне идеята е забавна, затова решихме да ти я представим.

Реклама

Panty InsertТова е Wireless Vibrating Panty Insert – Безжичен мини вибратор. Според някои посланието му е: идея си нямам какво те възбужда, затова, ето, оправяй се сама; според други обаче може да се тълкува и така: искам винаги да ти е хубаво, дори когато съм в командировка. Гледната точка винаги има значение.

Малката джаджа е предназначена за пъхане в дамски гащи. Понеже е дискретно, това мини вибраторче „невинно” ще масажира интимните части на въпросната дама, докато тя например седи на бюрото си и „работи”.

На всичкото отгоре, за да няма съмнение, че джаджата е предназначена точно за Свети Валентин, производителите са я направили във формата на сърце. Романтично…

Идеята на шантавото устройство е вибрациите му да могат да се употребят по предназначение както насаме, така и на публично място. Друг е въпросът обаче дали на теория всичко това не е по-хубаво, отколкото на практика. За една жена разхождането напред-назад с вибриращо сърце в бикините сигурно си има и минуси. Казва ли ти някой…

Жена

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here