Няколко джаджи за похапване

0
238

Тези идеи са свежо допълнение към сядането на маса. Ако не друго, самата мисъл, че съществуват такива неща, е забавна.

Реклама

Вилица Предизвикателството на спагетите

Това е цяло изкуство – да загребеш от спагетите точното количество, така, че да стане подобаваща хапка, но без да трябва да си я натъпчеш с усилие в устата; след това да ги завиеш така, че да не виси нищо; и накрая да си ги пъхнеш в устата, без да се омажеш и без да обезчестиш покривката.

Сега всичко е много по-лесно, а и доста по-забавно. Само ръчкаш електрическата вилица в спагетите и тя върши останалата работа – чисто, прибрано и ефикасно. Накрая разполагаш с перфектната хапка от тази претенциозна храна. А и да гледаш навиването си е кеф! Цената й е $27.

Тиган

Яйце – сърце

Ако искаш да блеснеш пред гаджето си не само като готвач, но и като романтичен и оригинален екземпляр, този тиган е за теб. Край на митичната връзка между тиганите и липсата на романтика! С тази джаджа приготвяш яйца, палачинки и т.н. във формата на сърце. Така, даже да не си се справил особено добре със самото готвене, поднасянето ще е достатъчен повод да бъдеш разцелуван. Цената – някакви си $71.

Бутилка На пикник

Времето още не става за подобни изпълнения, но пък човек трябва да е подготвен. За да няма неприятни изненади на открито – например прекатурени бутилки и чаши, – ти препоръчваме да се снабдиш с комплект за безопасност на напитките. Той се състои от поставки, които държат ценната течност, за да не ти се създава излишно главоболие при вида на разлята бира например. Цената е $46.

Бутилка

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here