Телефонът на Джеймс Бонд

0
173

lТелефонът на Джеймс Бонд

Реклама

LG пуска телефон за китката, достоен за агент 007.

Лъскавата джаджа е с устойчив на надраскване тъчскрийн, който обещава, че ще направи писането на sms-и по-лесно от всякога. И, за да бъде всичко като на кино, можеш да набираш номера без дори да си помръдваш пръста. Така можеш да провеждаш както обикновени, така и видео разговори. Гласовото активиране, VGA камерата, плеърът, Bluetooth – всичко това обещава един наистина шпионски телефон.

Телефонът на Джеймс БондКогато не използваш телефона, той изглежда като обикновен часовник и можеш да избираш между осем изгледа на циферблата.

Цената на всичко това обаче е твърде солена – 500 паунда. Тъй като тя се приближава до тази на iPhone и Nokia N97, без шпионският телефон да предлага екстри като сърфиране из нета, тази джаджа вероятно няма да има особен успех.

От друга страна обаче този тип телефони са телефони на бъдещето според Orange – онлайн магазинът, който ще разпространява телефона на Бонд. Друг плюс за желаещите да си я купят е, че джаджата е направена ръчно. Заради всичките й екстри и високата цена тя ще бъде произведена в ограничени количества.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here