Kindle Fire HDX

0
204

Kindle Fire HDX

Реклама

Новата версия на таблета на Amazon ще излезе на пазара (американския пазар тоест) след десетина дни и изглежда изключително интересно.

Той е 7-инчов и започва от цена $229 за 16-гигабайтовата версия. Има и по-скъпи варианти – $379 за 8,9-инчов дисплей, – а има и по-евтини – $139 за базисен 7-инчов модел без камера и с по-ниска резолюция на дисплея.

Идеята на Amazon при продажбата на четци и таблети винаги е била да продават устройствата с много малка печалба или дори на загуба, но за сметка на това после да ти продават книги, филми, игри, списания, вестници, приложения.

На външен вид устройството изглежда доста по-завършено и елегантно от предишните варианти. Новият таблет е по-тънък (0,35 инча) и по-лек (303 грама). Копчето за включване и изключване е по-голямо и по-лесно за намиране в сравнение с това на предишния модел.

Подобно на останалите версии на таблета, и тази е с Android, само че променена и настроена от Amazon за техните нужди. И наречена Fire OS. През ноември се очаква безплатен ъпдейт – Fire OS 3.1.

Още – характеристики, процесор и новата услуга Amazon Kindle Mayday…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here