iWatch: слуховете

0
8201

iWatch
Концепция за iWatch

Реклама

Подобно на много други продукти на Apple, и iWatch се появи първо под формата на слух. И въпреки солидното количество предполагаемо вярна информация за него, все още не може да се каже със сигурност дали той съществува.

Ако съществува, ще го видим на специално събитие на Apple през октомври тази година.

Смята се, че iWatch ще е модерна и стилна джаджа, която ще може да разчита и анализира биометрични данни и, разбира се, ще има интеграция с останалите джаджи с iOS. Вероятно ще има различни варианти за цвят и материал на каишката и на циферблата, което показва, че стремежът на Apple е да създадат не само джаджа, но и моден аксесоар.

Характеристиките, поне според слуховете, са батерия с живот 4-5 дни, множество сензори и размер между 1,3 и 2,5 инча. Въпреки че ще може да изпълнява някои функции самостоятелно, часовникът като цяло ще разчита на свързано с него друго устройство с iOS, за да изпълнява задачи като получаване на съобщения, провеждане на разговори и т.н. Очаква се да може да се зарежда безжично.

Измерването на биометрични данни, свързани със здравето, е една от основните функции, които ще изпълнява iWatch. Джаджата ще измерва изминатите крачки, изгорените калории, качеството на съня, пулса и т.н. Всичко това ще се анализира и визуализира с помощта на приложението Helath, което е част от iOS.

За iWatch се подозира още от 2012 г., когато вероятно е започнала работата по него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here