Това ли е iPhone 6?

0
239

Това ли е iPhone 6?
Из онлайн пространството се носят най-различни слухове за бъдещия iPhone, с номер шести. Някои от тях изглеждат достоверни, други – не толкова.

Реклама

Едно нещо поне е сигурно – след като на пазара излязоха сериозни конкуренти като Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z и HTC One, на следващия iPhone ще му се наложи да предложи повече от няколко сантиметра в дължина.

Всъщност не се знае дали следващият iPhone наистина ще е номер 6. Някои казват, че може и да е 5s. Като се има предвид историята до момента, изглежда много вероятно преди следващия пореден номер наистина да има един междинен 5s.

Според някои е възможно следващият iPhone да дойде в няколко различни размера, но това може и просто да е закачка с iPhone 5 и неговата форма, уподобяваща дистанционно.

Слуховете за следващия iPhone включват по-голяма камера, възможност за безжично зареждане, повече памет, четириядрен процесор и по-дълго издържаща батерия.

Какъвто и да е новият iPhone, много вероятно е той да се появи на пазара още през лятото на 2013 г. Ако той е 5s, най-вероятно номер 6 ще последва още през есента.

Това видео показва идеята на дизайнера Артър Райс за това как ще изглежда iPhone 6 – по-тънък и с нов бутон:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here