iPhone 5 – през септември

0
175

iPhone 4
iPhone 4

Реклама

Малко повече от година след като пуснаха iPhone 4, Apple ще пуснат следващата версия на най-продавания си продукт. iPhone 5 ще е по-бърз и с по-добра камера и вероятно ще бъде пуснат на пазара през септември.

Новината напомня за пускането на iPhone 4 през юни миналата година, когато бройките свършиха за няколко часа, а сайтът на Apple падна заради многото желаещи да си поръчат смартфона.

Новият iPhone ще има 8-мегапикселова камера. Сегашният модел е с 5-мегапикселова. Друго подобрение, което се очаква, е по-бърз процесор. Смята се, че това ще подобри позициите на iPhone спрямо смартфоните, които използват Android.

Въпреки че Apple доста се стараят да опазват информацията около продуктите, които разработват, определени детайли винаги успяват да намерят път до медиите преди официалните съобщения. Малко след като стана ясно, че новият iPhone ще излиза през септември, беше разпространена и новината, че се работи по по-висока резолюция на дисплея на новия iPad. Друга изтекла информация е, че новите смартфони на Apple ще са с новия софтуер на компанията iCloud.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here