iPhone 4 беше официално представен

0
315

iPhone 4

Реклама

Представянето

Четвъртото поколение iPhone беше официално представен в Сан Франциско. Apple го наричат „най-красивата ни джаджа”.

Самата презентация обаче не мина без проблеми – Стив Джобс не можа да демонстрира колко по-добре изглеждат уеб изображенията на екрана на новия iPhone, защото не можа да осъществи Интернет връзка чрез WiFi. Не бяха представени и видео разговорите на новия iPhone заради същия проблем с връзката. Смята се, че проблемът е причинен от журналистите в залата, които са използвали WiFi, за да публикуват в Интернет детайли за новия iPhone по време на самата презентация.

Изтичането на информация

Apple са известни с това, че винаги успяват да скрият подробностите около новите си продукти до момента, в който ги представят официално. В случая с новия iPhone обаче това не им се получи.

Уебсайтът за джаджи и нови технологии Gizmodo успя да се добере до една бройка от iPhone 4, която вероятно е била изнесена от служител на Apple. От компанията бяха толкова ядосани, че Gizmodo публикуваха информация за iPhone 4 преди официалното му представяне, че не допуснаха представители на сайта на пресконференцията в Сан Франциско.

Новият iPhone

Той е по-тънък, по-мощен и по-лек от предишните версии. Покрит е със стъкло. Екранът му е HD. Според Стив Джобс резолюцията на новия iPhone – 326 ppi (пиксела на инч) – е много по-добра от тази на всички останали смартфони на пазара.

Според Стив Джобс това е най-големият скок на iPhone от времето на първата версия, а дизайнът на iPhone 4 е един от най-красивите, които сме виждали.

След като новият iPhone бъде пуснат на пазара, Apple ще спрат снабдяването с 3G, а цената на 3GS се очаква да падне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here