IFO 3000

0
222

IFO 3000 с мацка Когато прочетохме името, решихме, че звучи тъпо. Но когато го разгледахме, стигнахме до извода, че ИФО (на български звучи още по-тъпо) е чудесна играчка за големи мъже, затворени в офиси. (Внимавай секретарката да не те хване, докато си играеш с него!) Нека все пак ти разкажем що за дяволия е въпросното ИФО. (Пак тъпо, ама няма как. Ако си го купиш, разправяй, че е страхотна джаджа, ама не се заглавичквай с това, че се казва ИФО 3000).

Реклама

IFO 3000  С ГЛОБУС Идеята на нещичкото е, че взимаш някакъв предмет, за предпочитане метален, и го слагаш в ИФО (…). Оттам нататък той започва да се върти и да изглежда красиво. Горе-долу дотук свършва КПД-то му (коефициент на полезно действие).

Обаче има и друга страна на нещата: ИФО е готино и забавно. Отделно от въпросното устройство се продава и малка рамка за снимки. Идеята е да сложиш снимка на любимия си човек в тази рамка и да я пуснеш да ти се върти. От една страна е нещо стандартно – снимка на бюрото, – а от друга – “Ухаааа, върти се!” Можеш да си избираш предмети, да ги пъхаш вътре между плоскостите на ИФО и да ги балансираш. Веднъж поставени там, те се въртят до припадък, а ти можеш да ги побутваш, дърпаш и ръчкаш. (Изобщо, с малко повече изобретателност можеш да убиеш времето, докато дойде колегата от втората смяна.)

IFO 3000 с цветна лампичка IFO 3000 с часовник IFO3000 се предлага на пазара в три цвята: бяло, сребърно и синьо. Освен това, към него можеш да си купиш и топка, която свети (интериор, едно друго…) и разни други специални предмети. И най-накрая, един факт, който не е за пренебрегване: ако шефът те ядоса, можеш да вземеш кредитните му карти или часовника му и да ги пъхнеш в дяволската джаджа. Не знаем дали ще се завъртят, но след това със сигурност ще могат да служат само за украса. Това само още веднъж подчертава благородната цел на нашата джаджа, а именно: да превръща обикновените неща в красота.

Накрая, ако нещото ти се струва малко кичозно… ами… не е зле да го криеш под масата, когато влизат чужди хора!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here