Digital Photo Frame

0
199

Дигитална Фото Рамка Зарежи старите рамки за снимки.
Те вече не са модерни. Всъщност са пълна отживелица. За да бъдеш абсолютно в крак с модата, ти трябва дигитална фото рамка, която ще преобрази живота ти по невероятен начин. Шегувам се, разбира се. Нищо няма да преобрази, но малката джаджа си е същинско удоволствие, защото вече няма да се тровиш да пъхаш снимки в рамки и да се чудиш дали ще влязат.

Реклама

От друга страна, можеш да пъхнеш SD, MMC и CF карти, което означава, че максималният брой снимки, които могат да стоят в една рамка, зависи от големината на картата. Снимките в рамката можеш да си ги гледаш една по една или на слайд шоу. Или, иначе казано, вече няма опасност да ти писне да гледаш образа на любимия човек – с традиционните рамки всеки ден ти се мота на една и съща снимка, а с Digital Photo Frame ще има разнообразие.
Премахва се и неловкото чудене къде да пъхнеш някоя снимка, която вече ти е омръзнала. Просто сменяш снимката и, voila, забавление докрай. Вградената опция за tv-out пък ще ти позволи да се позабавляваш още малко, като разглеждаш снимките на екрана на твоя телевизор. Стилният дизайн на устройството пък го прави удобно за употреба и в офиса, и в дома. Също така може да стане чудесен подарък, с който, повярвай, ще направиш чудесно впечатление, тъй като комбинираш изтърканата тема за снимка в рамка с едно чисто ново решение!

Какво може да прави:

 1. Снимките могат да се завъртат така, че да излизат "правилно" на дисплея, не на една страна
 2. Поддържа най-широко разпространените карти
 3. Можеш да гледаш една снимка или "slide show"
 4. Дават ти безплатен USB кабел (ухаааа)
 5. Има TV-out
 6. Хубав дизайн
 7. Захранва се с AC – адаптер , а не с батерии.

Какво не може да прави:

 1. Да дои крави
 2. Да носи бира
 3. Да се оригва шумно
 4. Оказа се, че не може да прави и куп други работи, затова се отказахме да ги изброяваме.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here