CP920

0
206

Момиче с i-pod Още едно ново технологично чудо, за което искаме да ти разкажем, са очилата на Icuiti, които могат да се свържат с мобилния ти телефон или I-pod, и да ти осигурят 42-инчов цифров дисплей! Очилата предлагат перфектен образ и отбелязват напредък в технологията, известен като „Четвъртият екран“ – първите три са киното, телевизорът и компютърът, четвърти е мобилният телефон.

Реклама

Очилата вървят в комплект с вградени слушалки. CP920 включва два VGA LCD панела, всеки с резолюция 640×480, и 26 градуса зрителен ъгъл. CP230 са по-слабият вариант и включват два QVGA дисплея с разделителна способност 320х240 и 24 градуса зрителен ъгъл.

Поддържат streaming video, 3G и Digital Media Broadcasts навсякъде по света. Предлагат PAL, NTSC, и други интерфейс варианти.

Ако се замислим, това е очаквано развитие за мобилните телефони. DV920-new2Хората все повече и повече свикват да гледат телевизия, филмчета и др. на своите телефони. Това е едно чудесно решение на проблема с миниатюризацията на мобилните устройства. Все пак тенденциите между GSM-ите и тлевизорите са очевидно противоположни – потребитрелите искат все по големи екрани за домашна употреба и все по малки телефони. Цената на технологичното чудо е от $500 долара нагоре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here