BeMoved – скачай за кафето си

0
174

BeMoved

Реклама

Ако тази концепция влезе в производство, ще видим първото истинско взаимодействие между човек и кафе машина. (Да, това звучи малко странно, но пък идеята на производителите е такава.)

Концепцията е на Douwe Egberts и ще бъде представена на изложение в Айндховен тази седмица. BeMoved е с огромен тъчскрийн с помощта на който можеш сам да си направиш кафето. Има различни интерфейси. Drag-and-drop например ти позволява сам да си слагаш съставките така, че да направиш идеалното за теб кафе; Explore – намираш кафето си в короната на дърво; Shoot-Em-Up – тук трябва да си заработиш кафето, като подскачаш. Последното вероятно е полезно в два случая: когато е студено и искаш да се стоплиш, подскачайки; и когато не скачаш ти, а някоя колежка от офиса с големи чашки… но не за кафе 😉 И ти само гледаш.

Докато чакаш кафето си пред машината, можеш да видиш каква е прогнозата за времето, какво става на борсата, къде има задръствания и какви са новините. Това е възможно, защото машината се свързва с Интернет.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here