Анти-iPhone

0
179

John's Phone

Реклама

John's PhoneПокрай смартфоните с техните многобройни приложения повечето от нас вероятно все по-рядко се сещат, че оригиналната цел на мобилния телефон е една-единствена – да говориш по него.

John’s Phone не е смартфон. С него не можеш да сърфираш из Интернет. Не можеш да правиш снимки, нито да играеш игри. Не можеш дори да пращаш sms-и. С най-простия мобилен телефон в света можеш да правиш само едно: да разговаряш. И трябва да признаем, че това връщане към простотата е доста свежо.

Заради своята една-единствена функция John’s Phone е наречен анти-iPhone.

John’s Phone е насочен към онези потребители, които не харесват и нямат нужда от разнообразните функции на съвременните смартфони. Простичкият телефон има цветно покритие и големи копчета и прилича на играчка.

Създателите на John’s Phone – холандската рекламна агенция John Doe – се надяват, че телефонът ще е хит сред технофобите и децата, които купуват първия си телефон.

Упътването за употреба е дълго само една страница, а едно зареждане на батерията е достатъчно за три седмици. Ако се чудиш колко дълъг е списъкът с рингтоновете, трябва да те разочароваме – такъв няма.

А каква е според теб книгата с контактите? Старомодна, подобно на самия телефон. Представлява хартиен тефтер и химикалка, скрити на гърба на телефона. Ако все пак това ти се струва прекалено старомодно, телефонът все пак дава възможност за запаметяване на десет номера за бързо набиране.

Производителите казват, че човек винаги иска да е във връзка преди всичко със семейството и приятелите си, затова този телефон е за случаите, когато останалият свят няма значение.

Цената на John’s Phone е 107 долара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here