Светеща тоалетна

0
280

LavNavНощ. Събуждаш се с ясното желание да отидеш до тоалетната. Ставаш, блъскаш се в няколко чифта чехли, добираш се до тоалетната, светваш лампата… И ярката светлина ти се струва като някакво нарочно измислено наказание.

Реклама

Именно срещу тази сериозна неволя на съвременния човек умни хора са измислили LavNav. Това е уред, който се слага на тоалетната и осветява свещеното място. И същевременно ти напомня за нещо много важно: „Пусни капака!”

С LavNav среднощното ставане протича по-гладко. Ставаш, отиваш до банята, приближаваш се в тъмното към тоалетната и тя светва. Ти я ползваш, отдалечаваш се и тя си изгасва. Светлината, която се осигурява от въпросното устройство, е мека, но все пак достатъчна. Едновременно ти свети и не ти дразни очите посред нощ.

LavNavНещо повече, ако дъската на тоалетната е спусната, LavNav свети в зелено, а ако е вдигната – в червено. Така няма опасност да забравиш да я пуснеш. Въпросното високотехнологично произведение, което се грижи за комфорта на погледа ти, докато извършваш нормалните си физиологични дейности, струва само някакви си 20 паунда. А в замяна получаваш светеща тоалетна и още една идея за тоалетната на бъдещето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here