Щури подаръци

0
961


Както вече
е ставало дума, вазата не е вариант. Тогава какво? Поровихме се из света на технологиите и попаднахме на няколко джаджи, които биха били прекрасен подарък за Нова година, стига получателят да има добре развито чувство за хумор.

Реклама

Обесеният Хари (Предупредихме те за чувството за хумор!)

Това е джаджа за светване на настолна лампа – слага се на шнурчето и се дърпа. Иначе казано, на гърба на бедния обесен Хари ти си запалваш лампата.

Обесеният Хари

Нещото е направено от силикон и освен че притежава черничко чувство за хумор, е и достатъчно голямо, за да го намериш лесно в тъмното. Обаче не си застрахован срещу кошмари! Джаджата върви с шнур. Размерите й са 12,5 х 7 х 2 см. Цената е 7,45 британски лири.

Закачалка за хавлия

Мислиш, че това е скучен подарък? Помисли пак.

Закачалки

Да, на това нещо си закачаш хавлиите в банята. Отново е необходимо по-особено възприемане на света, за да оцениш този подарък. Но няма как да не признаеш, че е забавен! Има го в два варианта – куче и котка. Всяко е на цена 9,95 британски лири.
Органайзер за врата (Doorganizer)

Знаеш ли, че за цял живот един средностатистически човек губи около една година в търсене на неща, които е сложил не на мястото им?

Doorganizer

За да прекараме това време в по-приятни занимания можем да се снабдим с този органайзер за врата. Той се закача на дръжката на вратата и в него можеш да сложиш портфейла си, телефона, цигарите, ключовете (за които има специално място), mp3 плеъра и изобщо всичко, което винаги търсиш в последния момент, преди да излезеш. На задната страна (картинката вдясно) има място за пликове и малки бележки.

Джаджата е направена от брезент и я има в различни цветове. Размерите й са 31 х 13 см. Цената – 9,99 британски лири.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here