Какво е това?

0
267

Вуду куклаИма къщи, в които всичко е по калъп и колкото и да гледаш, не можеш да откриеш нещо интересно. За тази цел са странните джаджи – те придават индивидуалност на мястото, където живееш, и така то не може да бъде сбъркано с никое друго.

Реклама

Вуду кукла за ножовеВуду кукла

Със зловещ привкус и много забавно. Ако имаш такава джаджа, никога няма да губиш кухненските си ножове, защото всеки път ще ги прибираш с кеф. Пък и ако някой ти дойде на гости, няма да сложи дома ти в графата „скучни”. Цената на ножовете и поставката е $170.


Отглеждане на заек

Това вече не е приоритет на селските къщи с двор. Можеш да си гледаш заек и в апартамент, и то да виждаш как животинчето ти расте с всяка секунда.

Заек

Просто трябва да завъртиш колелото и да се взираш в него 20 секунди. Оптическата илюзия ще се види, когато след тези секунди погледнеш малкото зайче – то просто ще порасне пред очите ти. Цената са скромните $10.

ЗемятаСветът

Това вече наистина е нещо, което не всеки има в дома си. Ефектът от него е поразителен – виждаш как Земята виси във въздуха и се върти. Нещо повече, планетата е осветена от 8 LED крушки, закрепени за основата и върха на поставката, за да можеш да наблюдаваш въртенето й в Космоса.

Номерът не е магия (въпреки че можеш да се пробваш да го представиш така пред хората). Разковничето е магнитно поле, което се създава между горната и долната част на поставката, щом джаджата се включи в електрическата мрежа. Самата Земя има магнит в себе си, а тежестта й е изчислена внимателно и затова тя се явява „заключена” в магнитното поле и се „рее” в него. Лошото е, че като изключиш устройството, магията бързо ще се развали и Земята леко ще падне на… земята. Освен това производителите предупреждават, че заради мощното магнитно поле джаджата не трябва да стои на по-малко от 45 см. от друг електрически уред. Също така, не трябва да слагаш или махаш глобуса на включени крушки. Цената е $130.

Земята

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here