Искаш по-различна чаша?

0
239

Global mugПредметите, с които се обграждаме, отдавна имат повече от конкретното си практическо значение. В тях влагаме вкусове, идеи, мнения… Това важи с пълна сила за джаджата, която сме избрали днес.

Реклама

Тя е за тези, които се интересуват от екология и от проблема, наречен глобално затопляне. Това е чаша за топли напитки, която при затопляне ти дава съвсем нагледна представа какво представлява този парниковият ефект. За няколко секунди върху собственото си кафе можеш да видиш как се отразява глобалното затопляне на планетата.

Global mugКартинката не е много приятна – части от сушата са заливани от океаните и изчезват от лицето на Земята, – но пък е реалистична и има за цел да ни направи малко по-загрижени за природата. Пък и, както и да го погледнеш, идеята е доста оригинална – можеш да видиш не много светлото бъдеще, без да се налага да чакаш няколко десетилетия. Е, ако идеята да се събуждаш сутрин, гледайки нещо като Апокалипсиса те плаши, напълно ще те разберем; пък и има толкова хубави чаши с идиотски картинки…

Цената на чашата е £6.50

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here