Играчки за големи

0
1041


Старата мъдрост,
че мъжът се отличава от малкото момче по големината на играчките си, е доста вярна. За да илюстрираме този факт, изровихме специално за теб няколко играчки за големи, на които може би ще се зарадваш:

Реклама

Възглавниците са скучно нещо – парче плат, оформено като плик и натъпкано с дунапрен (или гъши пух, ако си със синя кръв). Да, обаче с малко фантазия едно обикновено нещо, с което спим всяка вечер, става забавно. Как?

Цици

Ами, като му сложим цици. Те правят нещата забавни. Тези специално са размер DD (т.е., бая големички) и са направени, за да спиш блажено върху тях. Какво повече може да иска един мъж? На всичкото отгоре били удобни и ергономични (макар че „цици” ни звучи по-кратко и ясно).

USB хамстер

Хамстер

Ако се замислиш, ежедневието на съвременния мъж толкова много прилича на това на един хамстер…Все същото колело, все същата работа всеки ден и при това все така самотна… Това е единият вариант на размишленията при вида на тази джаджа. Другият е: „Хамстер! USB?

Идеята на нещото е, че като го пъхнеш в компютъра, то започва да се върти със скоростта на твоето писане. Колкото по-бързо пишеш, толкова по-бясно ще тича хамстерът. Това малко намирисва на садизъм, ама айде. Да останем от веселата страна на нещата и да кажем, че това е една чудесна джаджа с твърде малко практическо приложение и доста философски подтекст.

Часовник без циферблат…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here