Джаджи, които ще разтопят женското сърце

0
232

Любовта на мъжете минава през стомаха. При жените обаче не е така, при тях са необходими емоции и страст. Една джаджа от серията Active Crystals може да събуди всички тези чувства в женското сърце…

Реклама

Тази джаджа е дело на Philips и Swarovski и е част от общия им проект Active Crystals. В него са включени два основни продукта: USB флаш драйв и слушалки.

1. Heart USB Memory Key – USB драйв-бижу с формата на сърце

Може да се носи на врата с помощта на копринена връзка. Бижуто е съставено на две части. Едната е изработена от полирана стомана, а другата – от напълно шлифовани, асиметрично изрязани, сребърно отсенчени кристали. Двете половини са свързани с игла.

Паметта на устройството е 1GB, което прави около 250 песни или 1000 снимки. Джаджата има два модела – Heart Beat и Heart Ware, като двете се различават по технологията, използвана за поставяне на кристалите, откъдето идва и разликата във визията им.

От Philips и Swarovski предлагат и друг вариант на флаш драйва със същите характеристики, но под формата на катинарче.

Бижуто може да бъде закупено от сайта на Swarovski на цена $178.

{gallery}tech/djadji/swarovski_phillips/usb{/gallery}

2. Слушалките:

Те са полирани с неръждаема стомана. Самите слушалки са направени от прозрачен силикон, а от външната страна има напълно шлифовани кристали. Кабелчето е изработено от мека материя, подобна на плат, което позволява голяма гъвкавост и комфорт. С тях се предлага и верижка за врат, изработена от полирани зърна от неръждаема стомана.

По същата технология са изработени и други слушалки с различна форми, за да задоволят различните вкусове. Цената на различните видове варира между $79 и $129.

{gallery}tech/djadji/swarovski_phillips/headphones{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here