Джаджи за купон

0
171


Вярно е,
че за един купон най-важни са хората. Обаче, ако имаш и някоя от тези глезотии, това няма да навреди:

Реклама

Шейкър за коктейли

Шейкър

Едно е да правиш коктейли, съвсем друго е да ги правиш както трябва. И тъй като шейкърът ти е необходим, ако ще шашкаш гости с коктейли, производителите на тази джаджа са решили, че е време да направят от шейкърите нещо по-интересно. Като самолет. Той е направен от неръждаема стомана, покрита с никел. Има няколко „крила”, които се прибират и същевременно служат като патрончета.  

Джаджата се продава за $100 – доста скъпо удоволствие, като се има предвид, че даже и не лети.

Време е за още едно!

Още едно!

Ако си на парти и си решил да спазваш правилото да не пиеш шот след шот, а да оставяш време между тях, ти предлагаме този часовник. Той отмерва времето между шотовете и те алармира кога е време за поредния. Има опции и за повече, и за по-малко пийвания на час, в зависимост от клиента. Струва $15, обаче в един момент, след няколко питиета, тази джаджа става безполезна, защото просто спираш да й обръщаш внимание.

Проста отварачка? Не, „Горе ръцете!”

Отварачка

Това човече е от пластмаса, но вдигнатите му ръце са подсилени със стомана и това му позволява да отваря бутилки без да пролее и капчица пот. Срещу 15 британски лири получаваш възможността да отваряш наистина всяка бутилка без проблем.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here