5 урока, които научихме от нейния вибратор

0
1480

terminator_inside
Нейните играчки за възрастни могат да ти помогнат да станеш по-добър любовник, ако знаеш какво прави тя с тях. Една жена знае най-добре какво я възбужда, затова ако надникнеш какво се случва между нея и вибратора, печелиш не само еротична гледка във въображението си, но и полезни знания.

Реклама

1. Форплей, форплей, форплей
За разлика от порноактрисите, повечето жени стимулират със секс играчки клитора си и използват вибратора за проникване едва когато оргазмът наближава.

Урокът за теб:
Използвай пениса си не само за проникване, а и за да се търкаш в устните и клитора й по време на форплея. Докато дразниш тези ерогенни зони, увеличавай натиска постепенно. По този начин в момента на проникването ще си много по-близо до това да й осигуриш невероятен оргазъм.

2. Избери подходящата поза
Както сам знаеш, на предната стена на вагината й се намира прословутата G-точка. Оргазмът, в който участва G-точката, се получава в резултат на стратегически натиск на мястото, който тя постига сама с помощта на вибратора.

Урокът за теб:
В този случай размерът няма значение, но позата има. За да постигнеш максимален контакт с G-точката при всяко свое движение, много добра е позата, в която тя е по гръб, с колене върху гърдите си.

3. Разгорещи я! …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here