Сутрешен секс

0
545

Сутрешен секс

Реклама

Разликата между добрия ден и страхотния ден е един оргазъм рано сутрин.

Желанието за малко утринен екшън е заложено в гените ни. Не случайно получаваме от три до пет ерекции всяка нощ – природата просто настоява да започнем със секса в момента, в който се събудим.

Сутрешният секс е особено добра идея през лятото, когато дневните температури предлагат потен и изморителен секс, доближаващ се до сеанс в сауната. Освен това учените наскоро откриха, че сутрешният секс е особено полезен за здравето, защото представлява перфектна аеробна тренировка за всички мускулни групи.

И така, събуждаш се с ерекция рано-рано, побутваш приятелката си, но тя някакси предпочита спокойствието на последните минути сън вместо да стане по-рано и да се разгорещите. В този момент разбираш, че ти трябва малко предварителна подготовка, ако искаш да започнеш деня с този летящ старт.

Подготви нея

За начало можеш още предишната вечер да проучиш дали приятелката ти е навита да се лиши от половин-един час сън в ранната утрин в името на малко удоволствие. Разбира се, можеш да решиш и да я изненадаш – изненадата ще е приятна, особено ако си подготвиш домашното.

Подготви себе си

Снабди се с всичко необходимо, за да не се налага да тършуваш за презерватив, когато току-що си се събудил. Вземи презервативите до леглото още вечерта, а ако искаш да си спестиш ходене до банята, постави на нощното шкафче и пакетче дъвки.

На сутринта…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here