След секс

0
596

След сексГушкането след секс не ни е най-силната страна. Оказва се обаче, че има друго нещо, което разгорещява още повече сексуалния живот. А именно – говоренето след секс. И то за секс.

Реклама

След страстна сесия разговорите за секс са много по-лесни. В тези моменти хем можеш да говориш – за разлика от моментите преди секса, – хем все още си на еротична вълна и си точно в настроение за подобни разговори. А има доста неща, които са подходящи за обсъждане след секс:

– Сексът от преди малко

Не става дума за оценки по точковата система. Но ако има момент, в който е подходящо да кажеш какво от това, което прави партньорката ти, ти харесва и какво не, той е след секса. Ако решиш да споделиш нещо, което не ти е харесало, направи го внимателно. Преди да пристъпиш към забележките, кажи й какво ти е харесало. Окуражи я и тя да споделя с теб. Тази обмяна на мнения е един от най-добрите начини и двамата да станете още по-добри в леглото.

– Сексът след малко

След едно горещо изпълнение разговорът за следващото е направо любовна игра. Докато си говорите какво ще направите следващия път, неусетно ще преминете от приказки към действие.

– Сексът, за който фантазирате

Фантазиите са нещо, което винаги е подходящо за обсъждане в интимни моменти и моментът след секс е един от тях. Дори да не е нещо, което ще изпълните, самото споделяне увеличава еротичното напрежение. Минутите след секс са подходящи и за обсъждане на някоя нова поза, която ще пробвате следващия път.

– Тя е толкова секси!

В моментите след секс женските уши са особено добре отворени за комплименти. Точно сега тя иска да знае, че я харесваш, че намираш тялото й за неустоимо и секси. Като я караш да се чувства красива и желана, увеличаваш усещането й за собствен сексапил, което ще я вдъхнови следващия път да се старае още повече.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here