Скучният секс – забранен

0
517

Двойка

Реклама

„Как да задържиш пламъка”, „Как да разнообразиш сексуалния си живот”, „101 начина да правиш качествен секс” – съвети от този тип изобилстват в не едно списание. Това, което всички те ти казват, с две думи е: „Сменяй позата, не забравяй форплея, играйте роли, пробвайте секс играчки и/или порно и не забравяйте личната хигиена”.

ОК, всичко това има смисъл. Само че има още едно нещо, което прогонва скуката от спалнята толкова бързо, колкото ние бихме изтичали в съседната стая, ако ни кажат, че там ни чакат Адриана Лима и Жизел Бюндхен, разочаровани от браковете си.

Това нещо е Оргазмът.

Форплеят е важен. Особено за жените. Трябва да ги предразположим, да сме нежни и внимателни, да се занимаваме с ерогенните им зони. Да, обаче покрай всичко това може да забравим за какво всъщност става дума. А именно – за онези няколко секунди, заради които се потим половин-един час (или повече, в зависимост от това колко тежък е бил денят ти).

Иначе казано, няма лошо да отделим малко време да научим нова поза или техника, но това просто не е всичко. Една жена по-скоро ще забрави партньор, който е бил невероятен във форплея, отколкото партньор, с когото свързва най-невероятните си оргазми.

Извод: експериментите са нещо чудесно, само че ако все още не сте открили магическата формула, която осигурява оргазъм и за двама ви (не е задължително едновременно), тогава е време за малко проучване. Ако партньорката ти е сигурна, че всеки път, когато се търкулнете в леглото, тя ще изпита невероятен оргазъм, това ще подобри сексуалния ви живот повече, отколкото би могла да го направи цяла поредица книги за секса.

Как точно да стане това? Разбери нейния оргазъм и различните му видове. Обръщай внимание на онова, което я кара да стене, и го повтаряй по-често. Ако имаш късмет, тя сама ще ти каже кои са нещата, които й помагат да свърши. А ако сте достатъчно откровени един с друг, можеш и ти да я питаш. Оргазмите са най-доброто средство срещу всякаква скука в спалнята.

„Удоволствието от живота и удоволствието от оргазма са еднакви. Проблемите с оргазма са източник на страх от живота като цяло.”
– Вилхелм Райх (австрийски психолог)

Още: Защо тя имитира оргазъм

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here