Секс в колата

0
1581
{gallery}strasti/sex/car_sex/ass&width=180&height=180&widthgal=200{/gallery}

Да, клише е, признавам. Има го в стотици филми, книги, клипове и т.н. Почти всеки го е правил. Да не говорим, че е постоянното присъствие в американските тийнейджърски филми, които даже малко са го поизтъркали.

Реклама

И все пак това е класическо място за секс извън спалнята, колкото и да е клиширано. Пък и си има не малко причини да го харесваме.

Защо го правим?

Хората най-често правят секс в колата, за да се почувстват перверзно от това, че винаги могат да ги хванат, за да се изложат на опасност. Това е нещо като влакче на ужасите, в което скелетът е страхът от неочакван воайор или морален съсед (по филмите е полицай, но в България някакси не го виждам). Именно опасността, че във всеки един момент някой може да се сети защо прозорците на колата са запотени, ни кара да използваме автомобила като място за секс.

Капак на колаОсвен това сексът в колата почти задължително е спонтанен и неочакван, което го прави още по-привлекателен. Да не говорим за финансовата страна – ако нямате терен за секс, колата е доста по-евтин вариант от хотел. По този повод някой може да нарече преживяването долнопробно, но пък от друга страна си е авантюра.

Да не забравяме и факта, че нямаш нужда от чисти чаршафи, които после така или иначе пак ще са за пране.

Къде да паркираме

Това е може би най-важният въпрос, когато става дума за секс в колата. Ако сме на оживено място, просто няма как да се получи, затова ни трябва някоя тиха задна уличка с малко минувачи (или по-добре без никакви), самотен паркинг, място извън града и т.н. Иначе казано, място, което няма да превърне приключението ви в зрелище за всеки, който мине. Естествено, нощта е за предпочитане пред дневната светлина, освен ако мястото не е съвсем пусто.

Как?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here