Първото ти посещение в секс шоп

0
565

Белезници

Реклама

За всяко нещо има първи път и това важи и за посещението на секс шоп. Без значение дали си търсиш нещо – еротично бельо за приятелката ти, белезници или някаква друга играчка – или просто искаш да разгледаш, имай предвид няколко основни неща.

Осведоми се предварително за продуктите

Ако никога досега не си влизал в секс шоп, добре е предварително да придобиеш представа какво точно се продава на тези места. Най-лесният начин е да разгледаш някой онлайн секс магазин. Така дори можеш да решиш какво би си купил и да го потърсиш в секс шопа.

Отиди с приятелката си

Ако си с жена, ще ти е доста по-комфортно. Освен това, ако отидеш с приятелката си, можете да обсъждате различните продукти и заедно да си харесате нещо.

Отиди с правилното отношение

Това е магазин като всички останали. Е, с изключение на факта, че всички продукти в него са свързани със секса. Но иначе си е магазин – със стоки, с продавачи и с купувачи. Бъди учтив с продавачите и не гледай на другите клиенти като на изпаднали или странни. Колкото по-зряло отношение имаш, толкова по-добре.

Консултирай се с продавачите

Ако се чудиш какво представлява даден продукт, не се притеснявай да питаш. Хората затова са там. Все пак, преди да си дадеш парите, трябва да разбереш за какво точно ги даваш. Ако решиш да попиташ за нещо, не се притеснявай – няма нищо страшно или срамно да виждаш дадена играчка за пръв път.Също така, опитай се да не се подсмихваш.

Дръж се естествено

Ако някой от продуктите буди смях у теб, не се притеснявай да се посмееш. Просто бъди дискретен. И изобщо, постарай се да бъдеш естествен – така на теб самия ще ти бъде по-комфортно.

Отиди в делничен ден

Ако се притесняваш от първото си посещение в секс шоп, отиди в делничен ден, когато вероятността да има много хора е по-малка. През уикендите и вечер е нормално да има повече клиенти.

Направи го забавно

Не е нужно първото ти посещение в секс шоп да е неловко, напротив. Особено ако вземеш приятелката си и ако двамата си организирате едно приятно и интересно преживяване, от което ще си тръгнете ако не с покупка, то поне с няколко нови идеи.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here