Секс на тъмно

0
1401

Свещи

Реклама

Инициативата „Часът на Земята“ се провежда всяка година в последната събота на месец март. Тази година това ще се случи на 27 март, събота, от 8.30 до 9.30 ч. Целта е да помогнем на планетата, като спестим ресурси. Трябва само да изключим осветлението и електрическите си уреди през този един час.

И понеже сме загрижени за природата, екипът на Vratovrazka.bg се включва в инициативата с кратък гайд как да прекараш един час на тъмно.

Ако с гаджето ти решите да спрете тока в Часа на Земята, това може да е един доста приятен час. Трябва ти само малко въображение. Ето няколко стъпки към една гореща тъмна вечер, в която ще разберете колко е приятно опазването на планетата.

1. Мерки за безопасност

Започваме с тях, защото няма как да се забавлявате, ако сте в спешното.
Най-вече внимавайте, ако решите да разсеете тъмнината със свещи. Сложете ги на безопасно място, далеч от лесно запалими и избухливи неща (като дезодоранти например). Трябва да са и далеч от леглото, за да не набиете на някоя от свещите страстен ритник, след което да стане мазало.

Другото, за което трябва да внимавате, е да не пробвате твърде шантави пози на пълна тъмнина – не искате да паднете и да се нараните.

Мерки за романтика и мерки за страстен секс…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here