Секс на плажа

0
1017

Секс на плажа

Реклама

Той може да бъде невероятно преживяване, ако се вземат предвид само няколко неща.

Далеч от оживените плажове

Ако не се възбуждате от многобройна публика, изберете усамотено място. Ясно е, че това няма да е много лесно, защото огромна част от плажната ивица вече е покрита с хотели, хотелченца, бунгала и сергии. И все пак, ако намерите достатъчно усамотено място, търсенето ще си заслужава. Добре е плажът да ви е познат от преди, за да няма някакви изненади.

След като плажът е ясен, конкретното място също трябва да се избере внимателно. То не трябва да е в близост до треви или друга растителност – все пак там гъмжи от животинки.

Пешкир

Освен че трябва да си го вземеш като тръгваш на междугалактическо пътешествие, той ти трябва и за секс на плажа. Иначе можеш да получиш неприятно протриване на интимни места, а и пясъкът влиза навсякъде. Ако положението е напечено, а нямате хавлия, сложете някаква дреха и легнете/седнете на нея.

Ако сте по-срамежливи, можете да си донесете и хавлия за завиване.

Удобни дрехи

Ако сексът на плажа е по план, кажи на гаджето да си сложи пола или рокля. За секса на публично място – а плажът си е такова, освен ако не сте на частен остров – удобните дрехи са особено важни. Докато панталонът трябва да й го разкопчаваш и събуваш, полата можеш просто да я повдигнеш.

Предпазни и почистващи средства

Не може без тях. Това, че сте сред природата, не значи, че трябва да правите секс без предпазни средства, по природно. Освен презервативи, не забравяйте и почистващи кърпички и торбичка за боклуците – ако ти не искаш да се подхлъзнеш на използван презерватив на плажа, бъди сигурен, че никой не иска.

Нощем?

Ако плажът не е достатъчно усамотен през деня, няма причина да вярвате, че през нощта е пуст. Ако все пак се навиете да пробвате, не забравяйте, че и да няма хора, вероятно ще има комари.

И двамата ли го искате

За всякакви експерименти и особено за тези, които включват публични места, и ти и гаджето ти трябва да сте достатъчно навити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here