Добри моменти за секс

0
159

Секси устни

Реклама

Всеки момент е добър, но някои са по-подходящи от други. В смисъл, че те предполагат секс и, следователно, е възможно той да е доста по-горещ от обикновено. Ето 5 такива момента:

След кавга

Ако има някаква полза от караниците във връзката, то това е сексът след това. Всичките емоции – макар и не много положителни, – които остават след кавгата, просто трябва да се реализират по някакъв начин. Да не говорим, че сексът за сдобряване затвърждава и самото сдобряване.

След като сте били разделени

Тя е била в командировка или ти си бил на гости на родителите си за седмица-две? След като се видите след раздяла, сексът е на практика гарантиран. Това важи и за връзките от разстояние. Сексът ще е още по-добър, ако по време на раздялата сте си говорили и писали за това какво ще правите в леглото, като се видите.

След добра новина

Получи повишение или увеличение на заплата? Сега е моментът да пренесеш доброто си настроение и повишеното си самочувствие в спалнята.

В трудни времена

Криза, финансови проблеми или други емоционални трудности – такива неща карат хората да мислят за секс. Факт. Вероятно причината е инстинктът ни за оцеляване и продължаване на рода във време на трудности.

На почивка

Настроението ви е добро, не сте на работа, спокойни сте. Добави към това любопитството и авантюризмът, които обикновено съпътстват посещаването на нови места, и ще разбереш защо сексът по време на почивка е толкова добър. А, и още една причина – не познавате съседите си в хотела и не се налага да сте тихи.

снимка: NeoGaboX, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here